Domaine Les Rives de l'Ardeche

De Franse Ardeche is al jarenlang een favoriete vakantiebestemming onder Nederlanders. Logisch, de streek heeft veel te bieden: Ruige natuur, pittoreske plaatsjes, mooi weer, de rivier de Ardeche met haar kindvriendelijke strandjes en een veelheid aan uitstapjes en dagtripjes. Na enkele heerlijke vakanties in de Ardeche, kregen wij de mogelijkheid om een prachtige (vakantie)villa te kopen op de perfecte plek: nabij Vallon pont d'Arc, het kloppende hart van de Ardeche en op loopafstand van de oevers van de Ardeche. U kunt onze villa ook huren en de Ardeche (her)ontdekken. Kijk rustig rond op onze site en lees bijvoorbeeld de ervaringen van huurders die de afgelopen 2 jaar te gast zijn geweest in het gastenboek. Mocht u vragen hebben, stuur ons dan gerust een vrijblijvend mailtje. Wij zullen dit in de regel binnen 24 uur beantwoorden

Foto's van onze villa

Villa 22 Villa 22

Wij zijn lang op zoek geweest naar de ideale combinatie van een heerlijke vakantie in Frankrijk met de luxe van thuis met alle faciliteiten voor kinderen en volwassenen (groot gemeenschappelijk zwembad, tennisbanen,sportveld, tafeltennistafel, strandje aan de Ardeche) ruim binnen loopafstand (<300m). Onze woning is centraal gelegen in de eerste fase van het park, hetgeen betekent dat de bouw en aanleg van tuinen en wegen reeds volledig is afgerond zodat u in alle rust en privcy van uw vakantie kunt genieten. Afgelopen jaar hebben wij airconditioning laten installeren in alle slaapkamers zodat u overdag kunt genieten van de zon en kunt genieten van een goede nachtrust. De huurprijzen zijn bewust relatief laag gehouden. Zeker wanneer u de pittige prijzen van stacaravans in het hoogseizoen bij de gevestigde touroperators gewend bent, heeft u de kans om voor nauwelijks meer geld,vakantie te vieren in een fantastische ambiance.

Onze woning is onderdeel van het Domaine Les Rives de l'Ardeche zodat u gebruik kunt maken van het gemeenschappelijke zwembad, de tennisbanen en het sportveld op 150 meter afstand van onze villa. Daarnaast is (het strandje aan)de rivier de Ardeche op 300 meter afstand een aanrader.

Foto's van de centrale faciliteiten

Zwembad 2 Tennisbanen Strandje aan de Ardeche Algemeen Sportveld

De villa heeft een woonoppervlak van ruim 110 m2 en is gelegen op een ruime kavel met een kindvriendelijke grastuin voorzien van diverse terassen zodat u altijd een keuze heeft tussen zon en schaduw :

Begane Grond 1e Etage

/

/

/

Ruime woon/eetkamer

/

/

Begane Grond:

1eetage:

Voor meer informatie stuur een